DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
contact
DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
Contacteer
DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
Contacteer

Tuinaanleg door echte vakmensen

Tuinaannemer Bos en Tuin is dé bekendste tuinaannemer uit Puurs en actief in de hele regio Antwerpen. Zaakvoerder Mathias van Praet is een ervaren professional die u van dienst kan zijn voor diverse tuinaanleg- en onderhoudswerken.

Wat is Tuinaanleg ?

Tuinaanleg omvat natuurlijk veel meer dan alleen het gazon inzaaien of bloemen planten. Degelijke bestrating, mooie tuinverlichting, rustgevende waterpartijen, professionele beregening … er zijn volop mogelijkheden.

Een mooi aangelegde tuin laat uw woning of bedrijf pas echt tot zijn recht komen. Daarvoor kunt u elk moment een beroep doen op de echte vakmensen van Tuinaanleg Bos en Tuin.

Van Tuin Tot paradijs

Met nieuwe graspartijen, bomen en struiken, sierlijke planten en prachtige bloemen weet Bos en Tuin uw tuin om te toveren in een waar paradijs. Maak gebruik van de inmiddels opgebouwde ervaring en laat u alvast inspireren door één van de vele creaties. Natuurlijk kunt u gelijk meer informatie vragen of bijvoorbeeld een offerte op maat. U kunt dit heel eenvoudig doen via de contactpagina.

Ook voor een correct aangelegde parking bent u bij Tuinaanleg Bos en Tuin aan het juiste adres. Voor de aanleg van uw parkeerplaats, parkingoprit, toegangspad en staanplaats wordt steeds voorzien in kwaliteitsvolle kassei- en klinkerwerken.