DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
Contacteer
DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
Contacteer

Klinkerwerken voor een mooie oprit, stevig tuinpad en mooi terras Terras aanleggen en grasmatten leggen

Klinkerwerken uit Puurs door Bos en Tuin is er voor al uw klinkerwerken en natuurlijk het aanleggen van uw terrassen. Voor het aanleggen van oprit, terras of tuinpad kunt u kiezen uit tal van oplossingen. Bos en Tuin werkt alleen met kwaliteitsmaterialen. Hierdoor ontstaat er steeds weer een uitstekend resultaat. Met jarenlange ervaring in klinkerwerken kan dat ook niet anders!

De juiste klinkers in uw tuin

De juiste klinkers in uw tuin
Bos en tuin werkt met verschillende soorten klinkers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kleiklinkers. Die zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, ze zijn kleurvast en gaan erg lang mee. Bovendien zien ze er prachtig uit.

Kiest u liever een betonklinker? Die gebruikt Bos en Tuin in alle kleuren en formaten. De uitstraling van deze betonklinkers is erg divers. Zo zijn er verouderde versies, getrommelde of geborstelde varianten en strakke betonklinkers.
De toepassing van natuursteenklinkers behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ze worden vooral gebruikt ter aanvulling van andere soorten klinkers.

Terras aanleggen en grasmatten leggen

Voor de aanleg van uw terras bestaan uiteraard meer mogelijkheden dan het gebruik van klinkers. Bos en Tuin presenteert u graag het juiste materiaal. De medewerkers benutten hun almaar groeiende ervaring bij de aanleg van terrassen.

Nadat uw opdracht op een professionele manier is uitgetekend, zorgen zij voor een verzorgde aanleg van uw terras. Vanzelfsprekend neemt Bos en Tuin het leggen van grasmatten eveneens voor haar rekening.