DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
contact
DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
Contacteer
DE BEKENDSTE SPECIALIST IN TUINAANLEG
VOOR DE GEHELE REGIO ANTWERPEN
Contacteer

perfecte aansluitingen voor particulieren en bedrijven

Afsluitingen uit Puurs door Bos en Tuin geplaatst gaan jarenlang mee en schermen uw terrein doelmatig af.

Een omheining plaatsen bij particulieren

Als Bos en Tuin een effectieve afsluiting realiseert, blijven uw kinderen en huisdieren veilig in de tuin. Ongewenste bezoekers daarentegen weert u op deze wijze van uw grondgebied. Een goede afsluiting is gemakkelijk te realiseren: laat Bos en Tuin het terrein opmeten en vervolgens een omheining plaatsen die perfect past.

Indien u dit wenst, wordt uw omheining direct afgewerkt met poorten die compleet in het hekwerk zijn opgenomen. Tuin en oprit zijn nu veilig en het oppervlak van uw grondgebied wordt door de nieuwe omheining met poorten duidelijk gemarkeerd.

Afsluitingen plaatsen bij
de professional

Met nieuwe graspartijen, bomen en struiken, sierlijke planten en prachtige bloemen weet Bos en Tuin uw tuin om te toveren in een waar paradijs. Maak gebruik van de inmiddels opgebouwde ervaring en laat u alvast inspireren door één van de vele creaties. Natuurlijk kunt u gelijk meer informatie vragen of bijvoorbeeld een offerte op maat. U kunt dit heel eenvoudig doen via de contactpagina.

Ook voor een correct aangelegde parking bent u bij Tuinaanleg Bos en Tuin aan het juiste adres. Voor de aanleg van uw parkeerplaats, parkingoprit, toegangspad en staanplaats wordt steeds voorzien in kwaliteitsvolle kassei- en klinkerwerken.